Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Where are all these pictures??? Athens, 12/02/2012


Από χθες οι τηλεοράσεις μας δεν έχουν σταματήσει να προβάλλουν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων. Οι εικόνες αυτές τι απέγιναν; Εξαφανίστηκαν; Δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι στις πορείες; Ή μήπως το υλικό τους καταστράφηκε και απέμεινε μόνο αυτό που αφορούσε τις ενέργειες των κουκουλοφόρων;

Συγχαρητήρια αξίζουν στο σύστημα, το οποίο κατάφερε για άλλη μια φορά να αποκρύψει την πραγματικότητα, να αποπροσανατολίσει, να μεταδώσει μία εικόνα καταστροφική και ανεξέλεγκτη μέσω των ΜΜΕ, σε  όσους παρακολουθούν από το σπίτι, Έλληνες και μη. Διαμορφώθηκε για άλλη μια φορά από πολλούς, μια κοινή γνώμη απέχθειας ως προς τις διαδηλώσεις, αφού με τον τρόπο αυτό η καταστροφή και ο κίνδυνος συνδέονται σκοπίμως έμμεσα με τις ειρηνικές διαδηλώσεις που υποκινούνται από την αγανάκτηση και την απαίτηση-επιτακτική ανάγκη αλλαγής! Και είναι αυτή ακριβώς η γνώμη και εικόνα, που κάνει το γύρω του κόσμου και δυσφημίζει τους Έλληνες και τη στάση τους απέναντι στο μέλλον της χώρας τους.

Δεν έχουμε δει ποτέ πορεία, που να μη συνοδεύεται από επεισόδια. Κουκουλοφόροι, ξύλο, μολότοφ, δακρυγόνα! Η γνωστή ομάδα "αναρχικών", που σκάει μύτη λίγο μετά την αρχή ή κορύφωση του κινήματος (αφού ανενόχλητη καταφθάνει στο Σύνταγμα πχ, διασχίζοντας όλη τη διαδρομή από την Ακρόπολη ή το Μοναστηράκι και παρά την παρουσία διμοιριών ΜΑΤ κατά μήκος όλης αυτής της απόστασης) προκαλεί το μπάχαλο που προκαλεί και για το κερασάκι στην τούρτα, επεμβαίνουν τα ΜΑΤ με δακρυγόνα, προσπαθώντας να καταπνίξουν το ανεξέλεγκτο της κατάστασης. Το αποτέλεσμα και συνάμα σκοπός; Αφενός η ΔΙΑΣΠΑΣΗ του κινήματος (με φωτιές στα 5 μέτρα και δακρυγόνα να κατακλύζουν την ατμόσφαιρα, πόσο να αντέξεις;) και αφετέρου η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ του κόσμου που παρακολουθεί από τις τηλεοράσεις, με αποτέλεσμα να διστάζει να σηκωθεί από τον καναπέ του και να δράσει, καθώς και η ασυνείδητη ή και συνειδητή ταύτιση των καταστροφών με τις διαδηλώσεις και απόδοση ευθυνών στους διαδηλωτές.

Έχετε αντίθετη άποψη; Τότε πού πήγαν αυτές οι εικόνες; Το 80% των ειδήσεων με τι καταπιάνονται; Δεν είναι αυτό παραπληροφόρηση κατά το συμφέρον της κυβέρνησης; Δεν είναι αποπροσανατολισμός για να εστιαστεί η προσοχή το λαού στις καταστροφές και να περάσουν τα μέτρα ανενόχλητα; Και μετά από όλα αυτά, μη μου πείτε πως οι κουκουλοφόροι είναι ανεξάρτητοι μπαχαλάκηδες και όχι στοχευμένοι απεσταλμένοι παρακρατικών μηχανισμών, που πολύ πετυχημένα παίζουν το παιχνιδάκι τους χρόνια τώρα;

Οι κυβερνόντες των συμφερόντων και της μονοπώλησης του πλούτου, θα κάψουν όσα μαγαζιά και όσες τράπεζες χρειαστεί, προκειμένου να εξοντώσουν τη λαϊκή αντίδραση!

Ως εδώ ήταν όμως! Δεν τρώμε άλλα φούμαρα!
Για πόσο ακόμη θα δεχόμαστε παθητικά την κοροϊδία και την εκμετάλλευση;
Για πόσο ακόμα άλλοι θα ορίζουν τις ζωές μας;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου